Tuesday, 28 June 2016

About Us - Tentang Kami

AGR Holdings Bhd adalah pengedar kereta baru dan terpakai yang membantu mereka yang susah untuk buat pinjaman bank untuk memiliki kereta baru dan terpakai.Tidak seperti pengedar kereta baru dan terpakai yang lain, dengan AGR Holdings Bhd anda boleh memiliki kereta baru dan terpakai dalam tempoh 24 jam !!

AGR Holdings Bhd juga menyediakan peluang kepada mereka yang ingin membuat pelaburan dalam industri otomobil dengan memajak kereta baru dan terpakai kepada AGR dan menjana pendapatan pasif sehingga 60 bulan secara tetap. Ramai yang mengatakan kenderaan merupakan liabiliti bukan eset, tapi dengan AGR kami menukarkan kenderaan kepada eset bukan liabiliti.

Selain daripada itu, jika anda membeli kereta daripada AGR Holdings Bhd, anda akan menerima ganjaran tunai secara berterusan sehingga 9 tahun melalui Program Ganjaran Tunai AGR. Anda tak perlu bayar tambahan untuk menikmati ganjaran tunai yang unik ini.

Kami juga menyediakan peluang kepada mereka yang berminat untuk menjadi usahawan otomobil untuk bersama kami memasarkan produk-produk unik AGR.

SALAM PERKENALAN DARI KAMI, TOP MANAGEMENT AGR HOLDINGS BERHAD
VISIT OUR AUTO SMART PLAN NOW !!
WAKIL DARI SELURUH NEGARA DI PERLUKAN SEGERA !!
Cepat Join Untuk Duduki Tempat Yang Teratas !!DAFTAR SEKARANG SECARA PERCUMA !!SPONSOR ID = JAGUH88

SILA HUBUNGI TALIAN INI UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Call / SMS / WhatsApp / Telegram :
+6012-571 2456 :
ROSLI


CALL / MSG ME NOW !!ATAU MESSAGE SAYA VIA FB MESSENGER
FAST TRACK DIRECT ACCESS